2023.05.29., hétfő - Magdolna
Budapest: 16o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Hat kilométer hosszan szedték a szemetet Kiszombornál

Bottyán Róbert, 2023. március 27. - 19:15
Hat kilométer hosszan szedték a szemetet Kiszombornál

Négy szervezet képviselőinek összefogásával, a makói híd lábától a kiszombori határátkelőhelyig, a kerékpárút mentén szedték az autókból kidobált szemetet.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A mozgalmas hétvégi délelőttön a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégiuma 9.B. osztályos tanulói, Risch Ilona, Ferenczi Károly és Szekeres Krisztián pedagógusok kíséretében, a Kiszombori Polgárőrség biztosításával, Szirbik Imre polgármesterrel és a Polgárok Kiszomborért Egyesület tagjaival, Gazsi Éva Máriával, Börcsökné Balázs Mártával és Szűcs Évával kiegészülve, harminc fővel pásztázták végig a 6 kilométeres szakaszt.

Tíz nagy zsák hulladékot szedtek össze, így az akció sikeres volt.

Fotó: Kiszombor Nagyközség Önkormányzata