2023.03.31., péntek - Zalán
Budapest: 7o - 11o
Az ország 19 megyéjében

Horvátország-Marokkó: dupla nulla

frisshirek.hu, 2022. november 23. - 13:40
Horvátország-Marokkó: dupla nulla
A négy évvel ezelőtt döntős horvát válogatott 0-0-s döntetlent játszott szerdán Marokkóval a katari labdarúgó-világbajnokság F csoportjának első mérkőzésén, al-Horban.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Az F csoport első mérkőzésén Marokkó az előző világbajnokság ezüstérmesével, Horvátországgal találkozott. A két válogatott most először futott össze egymással hivatalos tétmérkőzésen.

Az első „randevú” feledhetőre sikerült, a 0-0-as végeredmény hűen tükrözi a csapatok teljesítményét.

Ez volt a harmadik gól nélküli döntetlen az idei vébén. Amint arról lapunk, a Frisshirek.hu korábban már beszámolt, kedden a Dánia-Mexikó és a Lengyelország-Tunézia találkozón voltak képtelenek kapuba találni a csapatok.

Az F csoport másik meccsén, magyar idő szerint ma este nyolc órakor az előző torna bronzérmese, Belgium és Kanada csap össze.

Fotó: A horvát Luka Modric (balra) és a marokkói Szofjan Amrabat a katari labdarúgó-világbajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Marokkó-Horvátország mérkőzésen az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. november 23-án. MTI/EPA/Nusad Szekkajil