2023.03.29., szerda - Gedeon, Johanna
Budapest: 0o - 2o
Az ország 19 megyéjében

Lewandowski lábában maradt a lengyel győzelem

frisshirek.hu, 2022. november 22. - 19:40
Lewandowski lábában maradt a lengyel győzelem
A Barcelona sztárja, Robert Lewandowski kihagyott büntetővel mutatkozott be a katari világbajnokságon, Lengyelország gól nélküli döntetlent játszott Mexikóval.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Amint arról lapunk a Frisshirek.hu korábban már beszámolt, kedden délután megszületett az első gól nélküli döntetlen a katari labdarúgó-világbajnokságon. Nem kellett sokat várni a következőre...

Az időrendben soron következő mérkőzés, a C-csoport Lengyelország-Mexikó találkozója ugyancsak 0-0-ás döntetlennel zárult.

A második félidőben

a lengyelek gólvágója, Robert Lewandowski büntetőt hibázott.

Mint megírtuk, a négyes első meccsén Argentína óriási meglepetésre vereséget szenvedett, így az első kört követően legyőzője, Szaúd-Arábia vezeti a csoportot.

Fotó: Guillermo Ochoa mexikói kapus kivédi a lengyel Robert Lewandowski 11-esét a katari labdarúgó-világbajnokság C csoportjának első fordulójában játszott Mexikó-Lengyelország mérkőzésen a dohai 974 Stadionban 2022. november 22-én. MTI/AP/Themba Hadebe