2023.05.29., hétfő - Magdolna
Budapest: 16o - 20o
Az ország 19 megyéjében

Szaúd-Arábia hátrányból fordítva győzte le Messiéket

frisshirek.hu, 2022. november 22. - 13:50
Szaúd-Arábia hátrányból fordítva győzte le Messiéket
A végső győzelemre esélyesek között számon tartott argentin válogatott 2-1-re kikapott Szaúd-Arábia csapatától kedden a katari labdarúgó-világbajnokság C csoportjának első mérkőzésén.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Amint arról lapunk, a Frisshirek.hu korábban már beszámolt az argentinok csillaga, Lionel Messi zseniális formába lendült a világbajnokság előtt.

A hétszeres aranylabdás nem is okozott csalódást, a 10. percben büntetőből szerzett vezetést a végső győzelemre is esélyesnek tartott Argentínának, ezzel a nemzet első olyan játékosa lett, aki négy világbajnokságon is betalált.

A második félidő elején azonban

Szaúd-Arábia öt perc alatt megfordította a mérkőzést

Al Sehrit 48. és Al Dawszari 53. percben szerzett góljaival 

És a dél-amerikai válogatottnak innen már nem volt visszaút... 

A csoport másik mérkőzésén magyar idő szerint 17 órakor Mexikó és Lengyelország találkozik.

Fotó: A szaúdi Szalem ad-Davszari ünnepel, miután gólt szerzett a katari labdarúgó-világbajnokság első fordulójában, a C csoportban játszott Argentína-Szaúd-Arábia mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. november 22-én. MTI/AP/Ricardo Mazalan