A pécsi digitális termékfejlesztő céget 2016-ban alapították egy hotel alagsorában, ám mára közel 30 munkatárssal rendelkezik. A vezetőség számos olyan intézkedést vezetett be, amellyel igyekeznek minél jobb munkakörülményt létrehozni a dolgozóik számára. Ilyen például a céges reggeli, a moziterem, a szabadon használható pingpongasztal, de a dolgozók eldöntik azt is, milyen laptopon és mely programokkal dolgoznak.

De nagy hangsúlyt helyeznek a munkatársak szakmai fejlesztésére is, így mindenki a személyre szabott karriertervet és training budget kap. A jó munkahelyi légkörhöz talán az is hozzátehet valamelyest, hogy állatbarát irodának számítanak, így a munkatársak be is vihetik magukkal a kutyáikat. A cégvezetés törekvései eredményesnek mondhatók, hiszen 2021-ben és az idén is elnyerték a Szerethető Munkahely díjat.

4 napos munkahét először Pécsett

A Cubicfox az első cég Pécsett, amely bevezette a 4 napos munkarendet. Pentz Thomas ügyvezető arra számít, hogy ettől a munkatársak még hatékonyabbak lesznek, ami segítheti a kreatív munkavégzést. A kezdeményezés júliustól él, így még nem tudtak érdemi tapasztalatról beszámolni.

Kiemelkedő helyezések versenyeken

„Pengék vagyunk, újabb szakmai díj kerül a polcra!” – jelentette be a cég közösségi média oldalán, hogy a Roxerrel közös projektükkel, az Ütközésponttal ezüst minősítést nyertek az Aranypengén, hazánk egyik legrangosabb szakmai megmérettetésén.

A cég munkatársai az élmezőnyben végeztek a napokban rendezett HCSC’22 nevű kiberbiztonsági versenyen. A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete ötödik alkalommal szervezte meg a napokban az IT biztonsági versenyét, ahol Kovács Norbert a kategóriájában 2. lett, összetettben pedig a negyedik. A szintén Cubicfox-os Varga Bálint pedig a kategóriájában a 4., összetettben pedig a 7. helyet érte el, így a két pécsi fiatalember is részt vehet majd a Bécsben megrendezésre kerülő európai versenyen.

fotó: a cég Fb oldala