Zámbó Krisztián biciklibalesetet szenvedett

Zámbó Krisztián, az ismert énekes, közösségi médián keresztül számolt be arról, hogy biciklizés közben elesett és könyöktörést szenvedett.

Az énekes Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy 44 éves korában először tört el egy csontja. Zámbó Krisztián elmondása szerint sosem esett még el biciklivel, de most megtörtént a baleset, ami könyöktöréssel végződött. Azonban hangsúlyozta, hogy a fellépéseit a baleset ellenére sem hagyja abba, így fog fellépni a színpadon, bár kevesebbet fog táncolni. A közösségi médiában közzétett bejegyzésében Zámbó Krisztián azt is elárulta, hogy ősszel a népszerű Ázsia Expressz televíziós műsorban fog szerepelni, ahol fivérével, Zámbó Adriánnal lesz látható. A műsor ötödik évadának forgatása után hazatérve, szerelmes képet is megosztott kedvesével, Takács Zsuzsikával, aki nehezen viselte a hiányát.

A rajongók korábban arra gyanakodtak, hogy Zámbó Krisztián és öccse, Adrián, valamint L.L. Junior és Dárdai Blanka csatlakozása miatt az egyik páros feladta a versenyt az Ázsia Expresszben. Azonban Zámbó Krisztián újra bejelentkezett a közösségi oldalán, ami azt jelenti, hogy már hazatért a műsorból, és hangsúlyozta: "Soha nem adnám fel. Ősszel figyelj!" - ezzel jelezve, hogy feltehetően nem adta fel a versenyt.

A hazatérése után azonban nem alakult minden túl szerencsésen számára. Rögtön a kórházban kötött ki, ugyanis kiderült, hogy balesetet szenvedett. Begipszelt, felkötözött karral, a kórházban számolt be arról, hogy életében először eltört a keze. "44 éves vagyok és az első törésem megvolt. Konkrétan soha életemben nem estem le bicikliről, de most sikerült, könyöktörés, nagyon fasza... Ettől függetlenül a fellépéseket nem hagyom abba, így fogok fellépni a színpadon. Azt ne várjátok tőlem, hogy ropjam a dancet" - hangzott el a videóban.

Az Ázsia Expressz forgatásáról más szereplők is beszámoltak. Till Attila, aki Stohl Andrással egy csapatban versenyzett, Instagram-oldalán osztotta meg élményeit. Elárulta, hogy a forgatás alatt kialakult közöttük egy testvéri viszony, és hogy ő maga is meghatódott a forgatás során, ami ritka esemény számára: "Még én is sírtam: háromszor, mondtam is a Nórinak, 20 éve ez az első műsor, amiben én elpityeredek" - mondta Till Attila.