EUR: 390,9 Ft
USD: 357,25 Ft
34°C 36°C
phd

Para-Kovács Imre: „Havas Henrik még fekete-fehérben nézte a Kelemen Anna-filmeket”

Havas és Para-Kovács - PHD 1. adás / Para-Kovács: „Havas Henrik még fekete-fehérben nézte a Kelemen Anna-filmeket”

"PHD": Havas Henrik és Para-Kovács Imre műsora végre elérhető a frisshirek.hu YouTube-csatornáján, péntek este 18:00-tól!

A Full HD véget ért, de lett helyette PHD, azaz a Para-Havas Duó. Egy új műsor, amelyben Para-Kovács Imre publicista vállalta azt a feladatot, hogy szembekerüljön Havas Henrikkel. S, hogy mi lett ebből: kemény viták, froclik, poénok, kíméletlenül és természetesen kendőzetlenül. Itt nincs cenzúra és nem is lesz. Közélet, politika, bulvár, botrány, azaz PHD – péntek este 18:00-tól, csak a frisshirek.hu YouTube-csatornáján.

 

 

HAVAS HENRIK ÉS PARA-KOVÁCS IMRE ÚJRA EGYÜTT! A HÉT LEGÉRDEKESEBB HÍREI, TÖRTÉNETEI, PLETYKÁI A HAZAI MÉDIAPIAC FENEGYEREKEITŐL, AHOGY TŐLÜK EDDIG IS MEGSZOKHATTÁK: SENKIT SEM KÍMÉLVE, CENZÚRA NÉLKÜL. MINDEZ A FRISSHIREK.HU, PHD - AZAZ, A PARA-HAVAS-DUÓ CÍMŰ PODCASTJÉBEN. 

"Láttam, ahogy a Mészáros Lölö kiszáll az autójából, majd átül egy helikopterbe"

Magyar Péter megy előre, mint egy gőzmozdony, csak néha maga sem tudja miről beszél? A Fidesz a szemünk előtt hullik darabokra? Miért szerepel a magyar csapat ennyire rosszul az EB-n? A Gyárfás-sztorinak sosem lesz vége? 

EGYEBEK KÖZÖTT EZ IS KIDERÜL A PHD LEGÚJABB EPIZÓDJÁBÓL!

HA KÍVÁNCSIAK A VÁLASZOKRA, AKKOR NÉZZÉK MEG A PHD ELSŐ ADÁSÁT!

PHD - péntek este 18:00-tól a fisshirek.hu YouTube-csatornáján