Ahogyan már megszokhattuk, a képzés mentesül minden megszokott elemtől, hiszen itt a száraz és sokszor átláthatatlan közgazdasági vagy marketing ismeretek helyett neves és sikeres vállalkozóktól tanulhatjuk meg, hogy a valóságban hogyan lehet elérni a működőképes, innovatív fejlődést.

Az előadók között olyan nevekkel találkozhatunk többek között, mint Huszár Viktor, Bojár Gábor, Heller Gábor vagy Dr. Tóth Máté, a Tibi Atya brand megálmodója.

A november 25-én megrendezésre kerülő akadémián többek között meghallgathatjuk Khalaf Ahmad Al-Habtoor előadását is, akinek életútja garancia arra, hogy egy vállalkozást nem elég elindítani, életet is lehelni kell bele. Khalaf család még 1870-ben indította el saját vállalkozását, az Al-Habtoor Engineering Enterprisest.

Az akkori cél egy valódi ház volt, melybe a családját költöztetheti. Az álmok azonban hatalmasra nőttek, melyeket a ma már nemzetközileg is elismert Al-Habtoor Group elnöke el is ért.

Khalaf Ahmad többek között az Egyesült Arab Emírségek Szövetségi Nemzeti Tanácsának és a Dubai Kereskedelmi és Iparkamara igazgatótanácsának is elnöke volt. Cégcsoportja luxusszállodákat üzemeltet az Egyesült Arab Emírségekben, Libanonban és Magyarországon, emellett ingatlanfejlesztéssel és -forgalmazással, autókereskedéssel és -kölcsönzéssel, oktatással és magazinkiadással is foglalkozik.

De meghallgathatjuk a Saxoo London társtulajdonosát, Poteczki Imrét is, aki immár 30 éve építi vállalkozásait a divatvilágban.

Külföldi és hazai előadóktól tanulhatunk tehát november 25-én, ahol a száraz tananyag helyett valós történeteket, igaz helyzetekre érkező valódi megoldásokkal találkozhatunk.

Kézhez kapjuk a formabontó marketing minden eszközét vagy betekintést nyerhetünk a közösségi média brend építő és vásárlásösztönző kulisszatitkaiba.

Az Akadémia nem kisebb dologra vállalkozik, mint megtanítja hogyan pozícionáljuk magunkat a KKV szektorban és arra is rámutat Tóth Mihály sikerlelkész segítségével, hogyan fejleszd az álmaidat és benne a saját vállalkozásod.

De megérthetjük a kommunikáció és a pitch közötti különbséget és megtanuljuk használni is ezeket.
Egyetlen nap, ahol minden tudással, inspirációval és motivációval felvérteznek bennünket, amire a sikeres vállalkozói létben szükségünk lehet.

Jelentkezz és építsd fel a saját életed!