Tóth Andi élete legkínosabb első randijáról mesélt

Tóth Andi a YouTube-on futó Max rendelünk című sütős-főzős műsorában osztotta meg élete legkínosabb első randijának történetét, amely során nem várt vendég is felbukkant.

Tóth Andi, aki a sorozat hatodik epizódjában gluténmentes cottage cheese biscuitet készített, elmesélte, hogy a randevú során nem csak a kémia hiánya, hanem a férfi viselkedése is kínossá tette a találkozót. A férfi, aki egy modell volt és hosszú szőke hajjal rendelkezett, nem felelt meg az énekesnő ízlésének, aki nem rajong a szőke srácokért és úgy érezte, a férfi Tarzanra hasonlít. Tóth Andi elmondása szerint nem várja el, hogy a férfi fizessen, de egy randin mégis jól esik, ha felajánlják neki. A sétálás közbeni éhségét egy adag sült krumplival akarta csillapítani, amikor észrevette, hogy a férfi nem kíván fizetni, és kerüli a szemkontaktust, miközben ő a számlát várta. Az énekesnő végül maga fizetett, de a férfi még a sült krumplijába is beleevett.

A történet csattanóját egy váratlanul megjelenő lány szolgáltatta, aki hangosan kiabálva szembesítette a férfit azzal, hogy kapcsolatban él. Tóth Andi, aki nem ismerte fel a lányt, megkérdezte, hogy a férfi barátnője-e, mire a férfi tagadott, a lány pedig felháborodva kiáltotta, hogy "Mi az, hogy nem vagyok a barátnőd?" A modell ezek után próbálta menteni a helyzetet és bocsánatkéréssel egy második randit is kért, ám abból nem lett semmi.

Az énekesnő, aki az énekléstől visszavonult, megjegyezte, hogy nem biztos abban, hogy az első találkozón jó ötlet étterembe menni, mivel ő inkább az evésre szeretne koncentrálni. Egy sétát jobb ötletnek tart, mert közben nyugodtan lehet beszélgetni. Jelenleg azonban nem keres párkapcsolatot, és úgy fogalmazott: "Nem vagyok nyitott jelenleg a következő ötven évben semmire és senkire, hacsak nem kutya vagy. Ha állat vagy, akkor nyitva áll az ajtóm!"

: (article-1) : (article-2) : (article-3)