IKEA VARMFRONT hordozható töltők visszahívása

Az IKEA visszahívja a bizonyos VARMFRONT hordozható töltőket tűzveszély miatt. Érintett modellek a VARMFRONT 10,400 mAh (modell E2038) a 2313, 2316, 2318, vagy 2319-es dátumbélyeggel, valamint a VARMFRONT 5200 mAh (modell E2037) a 2318, 2319, vagy 2322-es dátumbélyeggel. Az ügyfeleket arra kérik, hogy azonnal hagyják abba a termékek használatát és vigyék vissza bármelyik IKEA áruházba teljes visszatérítés vagy csere érdekében.

Az IKEA tudomására jutott, hogy egyes VARMFRONT hordozható töltők gyártási hiba miatt tűzbiztonsági kockázatot jelenthetnek. A visszahívás egy gyártási hiba miatt történik, amely tűzveszélyes kockázatot jelent, és kizárólag a megadott dátumbélyegekkel ellátott termékekre korlátozódik. Az IKEA hangsúlyozza a termékbiztonságot és szigorú tesztelést végez annak érdekében, hogy megfeleljenek a törvényeknek és szabványoknak. A visszatérítéshez vagy cseréhez nem szükséges a vásárlás bizonyítéka.

A többi VARMFRONT töltő, amelyek más dátumbélyegekkel rendelkeznek, nem érintettek a visszahívásban. Az érintett dátumbélyegzős VARMFRONT hordozható töltők bármelyik IKEA áruházba visszavihetők, ahol cseretermék vagy teljes visszatérítés kérhető. További részletekért az IKEA weboldalát vagy ügyfélszolgálati vonalát érdemes felkeresni. Az IKEA elnézést kér a termékvisszahívásból adódó esetleges kellemetlenségekért. Az IKEA információs vonalának telefonszáma: +36 1 80 89 230.