Zámbó Adrián a médiában képzeli el a jövőjét

Zámbó Adrián, a néhai Jimmy Zámbó legkisebb fia, új területeken szeretne érvényesülni, és a média világában kívánja megtalálni a helyét.

A Mokka műsorának vendégeként Zámbó Adrián beszélt arról, hogy a logisztikai és vendéglátóipari munkája mellett a médiában szeretne karriert építeni. Az Ázsia Expressz című műsorban való részvétel után érzi úgy, hogy készen áll arra, hogy új kihívások elé nézzen. A TV2-s kalandreality során szerzett tapasztalatai és a testvérével, Zámbó Krisztiánnal töltött idő mély benyomást tett rá, és úgy érzi, ezek az élmények más helyzetben nem adódtak volna. Az Ázsia Expressz hasonlatos volt a TV2 egy másik, kevésbé sikeres kalandjátékához, a Totemhez, amelyet szintén celebekkel forgattak, de a nézők nem fogadták elég jól.

A fiatal Zámbó elmondása szerint a nyarat Magyarországon szeretné tölteni, nem tervez külföldi utazást, miután a Fülöp-szigeteken töltött időszak után itthoni teendőire szeretne koncentrálni. A műsorban szerzett élményekről pozitívan nyilatkozott, kiemelve, hogy a komfortzónájukon kívüli helyzetekből sokat tanultak.

Zámbó Adrián azt is elárulta, hogy bár családcentrikusnak tartja magát, jelenleg még nem találta meg azt a nőt, akivel le szeretne telepedni. Öntörvényű természetét édesapjától örökölte, és büszke arra, aki, valamint családjára és édesapjára. Az interjú során hangsúlyozta, hogy társasági emberként szeret ismerkedni, és a zenéhez is közel áll. Az ilyen típusú műsorok, mint amilyen az Ázsia Expressz vagy a Totem volt, lehetőséget adnak a résztvevőknek, hogy új oldalukat mutassák meg, bár néha a nézők nem fogadják őket a várt sikerrel.