Sebestyén Balázs 300 milliós álomotthonának hirdetése eltűnt a netről

Tavaly még közel 300 millió forintért hirdette meg álomotthonát Sebestyén Balázs, azonban a hirdetés később eltűnt az internetről.

A népszerű rádiós 14 évvel ezelőtt, 100 millió forintért vásárolta meg a Pest megyei településen található négyszobás, kétszintes, 360 négyzetméteres, medencés luxusházat, amelyet Benett fia születése után szerzett meg. A házat 299 millió forintért kínálta eladásra, amit később maga Sebestyén Balázs is megerősített. A rádiós elmondása szerint az eladás oka egy új építkezés befejezése volt, amely közelebb helyezkedik el a gyerekek iskolájához, így kevesebb időt kellene az utazással tölteniük.

Az ingatlan hirdetése azonban eltűnt az internetről, és bár a földhivatali adatok szerint a ház még mindig Sebestyén Balázs tulajdonában van, lapunk információi szerint a rádiós és felesége meggondolták magukat, és úgy döntöttek, mégsem válnak meg a háztól.

Egy informátor szerint nem ismert, hogy mi lesz a házzal, mivel úgy tudják, az új otthonuk már elkészült. A rádiós nem volt elérhető a témában, így további részletek nem állnak rendelkezésre.