Rihanna segítsége Natalie Portman válása közben

Rihanna néhány bátorító szavával támogatást nyújtott Natalie Portman színésznőnek, amikor éppen válási folyamatán ment keresztül, azzal, hogy "Hollywood legdögösebb ribijének" nevezte.

Natalie Portman és a koreográfusként dolgozó Benjamin Millepied 11 év házasság után hivatalosan is elváltak néhány hónappal ezelőtt. A válás nyilvánosságra hozatala előtt Portman találkozott Rihannával a Dior év eleji bemutatóján a párizsi divathéten, ahol a kölcsönös örömük egy videóban is megörökítésre került, ami később nagy népszerűségre tett szert a közösségi médiában.

Rihanna a találkozón elismerő szavakkal illette Portmant:

Rohadt nagy rajongód vagyok! Te vagy a valaha volt egyik legdögösebb ribi Hollywoodban! Tök ártatlannak tűnsz, amitől azt kell mondanom: »Ugh!« Fú, én nem leszek ennyire izgatott akárkitől – mondta az énekesnő, mire Portman azt válaszolta, hogy állandóan Rihanna számait hallgatja, és igazi királynőnek tartja őt.

A két híresség közötti meghitt pillanatokat Jimmy Fallon is megosztotta műsorában, amikor lejátszotta a találkozóról készült videót Portmannek. A színésznő meghatódottan nézte végig a felvételt, és elmondta, hogy ez a támogatás különösen fontos volt számára a válása idején:

Ez egy csodálatos élmény volt számomra. Szerintem minden nőnek, aki éppen egy váláson megy keresztül, hallania kéne, ahogy Rihanna azt mondja neki, hogy ő egy dögös ribi. Ez egy meghatározó pillanat volt az életemben – fejtette ki Portman a talkshow-ban.

Portman később egy másik műsorban is beszélt a Rihannával való találkozásáról, ahol elmondta:

Pontosan erre volt szükségem abban a pillanatban, és ő megadta nekem. Örökké hálás leszek érte. Imádom őt.