Budán őrjöng IShowSpeed, az ugató Youtuber

A világ egyik legkeresettebb streamere, IShowSpeed, aki botrányos adásairól híres, Budapesten tartózkodik, és a Széll Kálmán téri Mammutból jelentkezett be. Több százezren követték online, az utcán pedig több tucat rajongó kísérte őt és testőreit.

Az amerikai sztár, aki éppen európai turnén van, a Széna téren jelent meg, ahol a rajongói egy csomag negróval várták, és elsőként a bazdmeg és a kurva szavakat tanították meg neki, majd parfümöt vett a Mammutban. A túlzott reakcióiról híres 19 éves influenszer hamar nagy tömeg gyűlt köré, és több mint 150 ezren nézték az élő adását.

A Mammut pláza közelében kezdte az élőzést, ahol egy Hungary-hungry szóviccel árulta el, hogy hol is van épp, és egy magyar válogatott mezt viselt, ami Christiano Ronaldo iránti rajongásáról is árulkodik. Felautózott a várba, ahol újabb rajongóhordák kezdték el követni, és a Mátyás templomnál, amit ő román kastélynak nevezett, kapott egy BalázsKicks ajándékcsomagot. Újra a kocsiba ült, ahol a nézők üzeneteire reagálva végül Azahriát kezdett el hallgatni, akire 7/10-es osztályzatot adott.

Nemrég az albán miniszterelnök irodájában is kosarazott, de az nem valószínű, hogy a Karmelitába is bejutna. Ugyanott felfedezte, hogy az erősen szénsavas ásványvizet úgy hívják, hogy Mocny Gaz, ami angolul kicsit máshogy hangzik. Ujjongó tömeg körében próbálta ki élete első Ikea húsgolyóját Svédországban.

A svéd királyi palotában rászólt az őr, hogy ne ugasson egy gyerekre, de arra hivatkozott, hogy a gyerek ugatott először. Norvégiában a rajongók a haját ráncigálva cibálták és rá is ugrottak, ebben meg is sérült. Nemrég Dancsó Péter is külön videót szentelt IShowSpeednek.

A YouTube élőzés során adható támogatásokban hamar megjelentek a magyar nézők, akik 1000 forintos adományokért olyanokat kértek a rappertől, hogy jöjjön Jászberényre.

: Forrás: Article-1 : Forrás: Article-2 : Forrás: Article-3 : Forrás: Article-4