Ócsai úti baleset: hihetetlen közelről kerülték el a tragédiát

Ijesztő közlekedési baleset történt az Ócsai úton, ahol egy teherautó és egy személyautó ütközött össze, a balesetet pedig egy arra járó sofőr fedélzeti kamerája rögzítette.

Az eset az M0-ás autópálya felhajtója előtt történt, ahol a teherautó egy szemből érkező kocsival ütközött. A baleset következtében a teherautó egy hatalmas porfelhőben eltűnt, míg a személyautó eleje jelentősen megrongálódott. A felvételt készítő jármű vezetője szerencsére el tudta kerülni az ütközést, mivel a balesetet szenvedő autó nem sodródott át teljesen az ő sávjába. Az incidensről készült felvételt a Budapesti Autósok Közössége tette közzé, amit egy olvasójuktól kaptak meg.

A baleset szemtanúja, aki a felvételt is rögzítette, elmondása szerint azonnal értesítette a segélyhívót. A helyszínre gyorsan érkeztek a tűzoltók és a mentők. A személyautó vezetője szenvedett komolyabb sérüléseket, de a pontos állapotáról nincs további információ. A szemtanú hangsúlyozta a követési távolság betartásának fontosságát, ami ebben az esetben is segített elkerülni a tragédiát.