Gyermekbántalmazás a szolnoki kalandparkban

Egy felügyelő brutális cselekedetéről készült felvétel borzolja a kedélyeket, miután a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. közzétett egy videót, amelyen látható, hogy a cég által üzemeltetett kalandparkban egy férfi erőszakosan bánik egy gyermekkel.

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. által közzétett felvételen egy csoport sisakos gyermek várakozik, amikor egy férfi, aki a gyerekekkel érkező felügyelő, egyiküket a karjánál fogva odarángatja magához, majd a rekortánnal burkolt részen akkora erővel rúgja ki a gyerek lábát, hogy az a levegőbe emelkedik és a fejére esik. A gyermek a földön marad, a felügyelő pedig otthagyja őt összekuporodva.

A vállalat Facebook-bejegyzésében kifejtette, hogy a gyermekbántalmazás minden formáját elítélik, és hangsúlyozták, hogy a felügyelő viselkedése semmilyen körülmények között nem elfogadható. Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere hozzászólásában megjegyezte, hogy sem a bántalmazó, sem a bántalmazott gyermek nem helybeli, egy vidéki csoport tagjaiként érkeztek a városba.

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. bejelentette, hogy rendőrségi feljelentést tettek az esettel kapcsolatban. A Szolnoki Rendőrkapitányság a Telexnek megerősítette, hogy ismeretlen tettes ellen nyomozást indítottak garázdaság vétségének gyanúja miatt. Az ügy részleteivel kapcsolatban további információkra várunk a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

A kalandpark közleményében kifejezte megdöbbenését az események kapcsán, hangsúlyozva, hogy a parkot azért hozták létre, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és szívesen látják a különböző helyekről érkező csoportokat. Azonban nem számítottak arra, hogy egy vidéki csapat látogatása ilyen durva nyomot hagy bennük. A videót a Szolnoki Kalandpark tette közzé, melyet a Telex szúrt ki.