Komlói késelés gyanúsítottját elfogták

A rendőrség kézre kerítette azt a férfit, aki néhány napja Komlón konyhakéssel megsebesítette volt barátnőjét és egy 18 éves fiatalembert. A gyanúsítottat, S. Richárdot három nappal a bűncselekmény bejelentése után fogták el Budapesten.

A komlói késelési eset kapcsán a rendőrség nagy erőkkel indított hajtóvadászatot a támadó után, aki a bűncselekmény elkövetése után megszökött a helyszínről. A Blikk beszámolója szerint a férfi először volt barátnőjére, egy 31 éves nőre támadt egy konyhakéssel, akit többször megsebzett, majd egy ott tartózkodó 18 éves fiatalember is áldozatul esett. A fiatal férfi még időben el tudott menekülni és segítségért kiáltott. Mindkét sérültet súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol életmentő műtéteket hajtottak végre rajtuk.

A rendőrség három nappal később, július 15-én, nem sokkal éjfél előtt fogta el a 22 éves aranyosgadányi támadót, S. Richárdot Budapesten. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye alapján a gyanúsítottat előállították és őrizetbe vették, jelenleg is folyamatban van az elszámoltatása több emberen elkövetett emberölési kísérlet miatt.