„Ez annyira kínos" - Andrew Tate-et hívta színpadra French Montana a romániai fellépésén

A The Beach Please! fesztiválon a közönség örömmel fogadta Andrew Tate váratlan megjelenését, azonban voltak, akik csalódottak voltak French Montana döntésében.

A romániai The Beach Please! fesztiválon zajló események során French Montana meglepetésszerűen Andrew Tate-et hívta a színpadra. "Készítettünk egy podcastot. Én vagyok az első rapper, aki podcastot készíthetett a testvéremmel. Románia szeret téged, tesó!" – jelentette be a rapper. A helyszínen lévő közönség örült a váratlan vendégnek, de az interneten sokan kritikusabban nyilvánultak meg, és voltak rajongók, akik csalódásukat fejezték ki Montana döntése miatt.

Andrew Tate, az egykori profi kickbox-bajnok, szélsőséges nézeteiről és nőgyűlölő tartalmaival vált ismertté, elsősorban a fiatal férfiak körében szerzett rajongókat, miközben több közösségi médiaplatformról is kitiltották.

Tate és testvére, Tristan Nagy-Britanniában nőttek fel, de 2017-ben Romániába költöztek, ahol állításuk szerint könnyebb korrumpálni a rendőrséget és megúszni az olyan ügyeket, mint a nemi erőszak. Angliában 2015-ben letartóztatták őket, miután több nő is azzal vádolta meg őket, hogy erőszakoskodtak velük, de vádemelés nem történt. Hét évvel később a romániai otthonukban többször is razziát tartottak, a gyanú szerint nőket toboroztak pornográf tartalmak készítésére kényszerítés céljából.

Andrew Tate-et és Tristant először 2022 decemberében, majd 2024 márciusában is letartóztatták, többek között emberkereskedelemmel és szervezett bűnözői csoport létrehozásával vádolják őket. A legutóbbi döntés értelmében a Tate testvérek és két további vádlott szabadon utazhat az Európai Unión belül a tárgyalásukig.