Elképesztően látványos lesz a Gladiátor II

Ridley Scott 24 évvel az ikonikus első rész után folytatást készítette a Gladiátorhoz, és az első fotók alapján a nézők egy igazán látványos filmre számíthatnak, amelyben számos sztár is feltűnik.

A Gladiátor II nem a már lezárt történetet folytatja, hanem Lucius életét követi nyomon, aki Maximus után a római légiók támadása következtében rabszolgasorba kerül, és a családja megbosszulására törekszik. A film főbb szerepeiben olyan ismert színészeket láthatunk, mint Paul Mescal, Denzel Washington, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Joseph Quinn, Matt Lucas és Derek Jacobi.

A produkció első előzetese már nagy érdeklődést váltott ki, és a magyar nézők november 14-től tekinthetik meg a filmet a hazai mozikban. A történet Rómában játszódik, amely a valóságban is lenyűgöző helyszín. Nem véletlen, hogy Kerényi Miklós Máté és menyasszonya, Kardffy Aisha is ezt a várost választották romantikus utazásuk céljául. A szerelmespár a római életérzésnek átadva magukat, a város szépségeit és látványosságait fedezte fel együtt. A Trevi-kúthoz és a Colosseumhoz is ellátogattak, amelyek a Gladiátor filmek ikonikus helyszínei közé tartoznak.

Amore mio - írta olaszul a fiatal színésznő a posztjába, ami szerelmemet jelent, ezzel is kifejezve, mennyire boldogok együtt Róma varázslatos utcáin. A Gladiátor II-ben várhatóan a római díszletek és a történelmi helyszínek ismét fontos szerepet kapnak majd, így a nézők nem csak egy izgalmas történetre, hanem egy látványos utazásra is számíthatnak az ókori Róma világába.