Továbbra is drukkolhatunk a magyar válogatottnak!

Még ha nem is ismerjük a pontos végeredményt, a spanyolok győzelmére számítunk, hiszen ha lenne igazság a futballban, az angolok már rég kiestek volna. A futball azonban nem igazságos, és így előfordulhat, hogy Southgate, aki a világ legdrágább csapatát is képes volt szürkévé tenni, lovagi címet kap. A spanyolok már két döntőt is megvívtak a németekkel és a franciákkal, és a fiatal Yamallal, aki Rabiot figyelmeztetése után brillírozott.

A futball világában gyakran megesik, hogy a papírforma nem érvényesül, és a váratlan fordulatok miatt olyan csapatok is előrébb jutnak, mint amelyeket kevésbé tippeltek győztesnek. Farkasházy Tivadar, a humorista, a spanyolok mellett többek között az angolokat, a belgákat, a portugálokat és az osztrákokat is esélyesnek tartotta, de végül Southgate csapata is meglepetést okozott, annak ellenére, hogy korábban műanyag poharak repültek feléjük a teljesítményük miatt.

A spanyol válogatott már korábban is fontos győzelmeket aratott, például a németek és a franciák ellen. Az utóbbi sikerükben nagy szerepet játszott a fiatal Yamal, aki Rabiot figyelmeztetése után kiválóan teljesített, és gólt szerzett.

A sportvilág más területein is történtek említésre méltó események, például a teniszben, ahol Alcaraz a pénteki elődöntő után reményét fejezte ki, hogy vasárnap a spanyoloknak jó napjuk lesz, bár ez nem aratott osztatlan sikert Wimbledonban.

A magyar labdarúgásban is voltak felemelő pillanatok, mint például Csoboth gólja és a reménykedés napjai, de a valóság gyorsan visszarántott minket, amikor a Paks és a Diósgyőr csalódást okozó eredményeket ért el nemzetközi szinten.

Szerencsére a hazai vállalatok előre gondoskodtak a reklámjaikról, így a magyar válogatott iránti szurkolásunk továbbra is élhet, mintha végig versenyben maradtunk volna.

Hajrá, visszamenőleg!