Amerika Kapitány: Szép új világ - Megérkezett az első előzetes

A Marvel Studios kiadta az Amerika Kapitány: Szép új világ című film első előzetesét, amelyben Anthony Mackie veszi át a legendás pajzsot. A rajongók már egy gyors pillantást is vethetnek a Vörös Hulkra, aki új kihívást jelent majd a szuperhős számára.

A Marvel új szuperhősfilmje, az Amerika Kapitány: Szép új világ, mely a negyedik rész a sorozatban, izgalmas előzetessel jelentkezett. A film, amelynek premierjét 2025. február 14-ére tűzték ki, Sam Wilson, azaz Anthony Mackie kalandjait követi nyomon, aki Steve Rogers, Chris Evans utódjaként veszi át a hős szerepét.

Az előzetesben Harrison Fordot láthatjuk Thaddeus "Thunderbolt" Ross amerikai elnök szerepében, aki Amerika Kapitányt amerikai ügynökké kívánja tenni. A történet során Sam Wilson egy nemzetközi incidens kellős közepén találja magát, amelynek középpontjában barátja, egy visszavonult szuperkatona, Isaiah Bradley áll. A trailer végén felvillan a Vörös Hulk, egy új gamma-sugárzású szörnyeteg. Azonban még nem tudni, hogy a film követi-e a képregények cselekményét vagy netán egy másik karaktert láthatunk a vörös, tomboló szörnyként.

A film további szereplői között találjuk Danny Ramirez-t, mint az új Sólyom, Carl Lumbly-t, mint Isaiah Bradley, Shira Haas-t, mint az izraeli szuperhős Sabra, és Giancarlo Esposito-t, mint egy titokzatos gonosztevő. A Marvel Cinematic Universe (MCU) rajongói örömére Liv Tyler és Tim Blake Nelson is visszatérnek A hihetetlen Hulk filmből. A rendezői székben Julius Onah foglal helyet, a forgatókönyvet Malcolm Spellman, Dalan Musson és Matthew Orton írta.

A másik előzetesből kiderül, hogy a politikai játszmákat kedvelő Thaddeus Ross elnök veszélybe kerül, és saját stábjában sem bízhat. Amerika Kapitány azonban bátran küzd, pajzsot hajít, és széles szárnyaival szeli a levegőt, miközben körülötte minden robban és lövöldöznek. A rajongók már alig várják, hogy láthassák, hogyan néz ki a vásznon a Vörös Hulk, és milyen kihívások elé állítja majd Amerika Kapitányt a Marvel legújabb alkotásában.

A Bucky Barnes-t alakító Sebastian Stan feltűnően hiányzik a filmből, őt legközelebb a 2025-ben megjelenő Thunderbolts filmben láthatjuk majd, ha a film különösebb gond nélkül valóban megjelenik jövőre.