Toroczkai László: A kormány célja a migránsok bejövetele

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke szerint a kormány szándékosan engedi be a migránsokat, hogy riogathassa velük a nyugdíjasokat. A Magyar Hangnak adott interjúban beszélt a Facebook szerepéről, a választások eredményeiről és a Szuverenitásvédelmi Hivatalról is.

Toroczkai László elmondta, hogy Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke károkat okoz az ellenzéki pártoknak, beleértve a Mi Hazánk Mozgalmat is. Szerinte Magyar gyakran másolja a Mi Hazánk programját, például a nonprofit végrehajtással kapcsolatban, de mégsem teljesen azonosak az elképzeléseik.

A Mi Hazánk elnöke szerint a választásokon vidéken nagyon jól szerepeltek, 160 mandátumot szerezve, de a polgármesteri posztok tekintetében nem voltak ennyire sikeresek. Toroczkai szerint Pilist megnyerték, Ásotthalmot megtartották, és bár nem a Mi Hazánk színeiben indultak, ő ezt győzelemnek tekinti.

A Facebook algoritmusának önkényes működését is kritizálta, amely szerinte bizonyos szereplőket előnyben részesít, mint például a Tisza Pártot, amelyet a közösségi média platformon keresztül vált népszerűvé.

Az AfD-vel tervezett közös EP-frakció kapcsán Toroczkai nem kívánt részleteket elárulni, de védelmébe vette Maximilan Kraht, aki az SS-tiszteket védelmezte. Toroczkai szerint Krah a nagyapjáról beszélt, aki SS-tag volt, és nem lehet minden SS-tagot bűnösnek nyilvánítani.

A Fidesszel való együttműködés lehetőségét elutasította, mondván, hogy bár vannak közös pontok a külpolitikai és uniós retorikában, a Fidesz a gyakorlatban a globalista agendát hajtja végre.

Az orosz hekkerbotrány kapcsán Toroczkai úgy véli, hogy nem csak a nagyhatalmak, hanem a szomszédos országok titkosszolgálatai is beavatkoznak más országok belügyeibe. Különösen aggályosnak tartja, hogy a 444 újságírói gyorsan értesülnek az ilyen eseményekről, és felveti, hogy ezek a médiumok külföldi szolgálatoknak látnak el feladatokat.

A Szuverenitásvédelmi Hivatalról szólva Toroczkai úgy nyilatkozott, hogy ez a Fidesz "Oscar-díjas, Rogán Antal-féle színházának" része. Bár büszke a határkerítésre, úgy véli, a Fidesz nem állítja vissza a határőrséget, mert valójában a kormány célja, hogy migránsok érkezzenek az országba.