Takarítás közben kizuhant az emeletről és meghalt egy kétgyermekes anyuka Vágújhelyen

Meghalt egy 44 éves édesanya, miután hétfőn lezuhant harmadik emeleti lakásának erkélyéről a szlovákiai Vágújhelyen. Egyes feltételezések szerint szőnyegporolás közben veszthette el az egyensúlyát a nő.

Egy kétgyermekes édesanya tragédiája rázta meg a szlovákiai Vágújhely lakótelepét, amikor a 3. emeleti erkély korlátján átesett, feltételezhetően a szőnyeg porolása közben. A baleset következtében a nő súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínre érkező mentők azonnal megkezdték az életmentő beavatkozásokat a lakás ablakai alatt, de sajnos a kórházba szállítást követően a 44 éves édesanya életét vesztette.

A város lakótelepének lakói és a nő ismerősei sokkot és fájdalmat éreznek. "Olyan kedves volt, mosolygós és beszédes. Egyáltalán nem tudom, mi történhetett. Borzalmas ez az egész," nyilatkozta egy környékbeli, aki a tragédia tanúja volt.

A rendőrség halálokozás ügyében eljárást indított, hogy tisztázzák a pontos körülményeket. A Paramáter felvidéki portál értesülései szerint a szomszédok szerint a nő a szőnyeget porolhatta le, amikor a baleset történt.