Bencsics Patrik Bence eltűnését követi nyomon a rendőrség

Eltűnés miatt indított nyomozást a rendőrség Bencsics Patrik Bence után. A 32 éves férfi július 3-án reggel hagyta el mosonmagyaróvári otthonát egy fehér Opel Astra sport autóval, és azóta nem adott életjelet magáról, telefonja kikapcsolt állapotban van.

Bencsics Patrik Bence eltűnése napján zavart viselkedést mutatott, és a paranoid skizofrénia tüneteit produkálta. A családja szerint kényszerképzetei miatt előfordulhat, hogy az emberek elől bujkál, és nem zárható ki a szuicid hajlam sem. Utoljára egy Véda kamera rögzítette Abdán, de azóta semmilyen információ nem áll rendelkezésre a hollétéről. Feltételezések szerint a mosonmagyaróvári külterületeken, esetleg bányák környékén lehet. A családja és a rendőrség is arra kéri az embereket, hogy ha bárki látja őt vagy a fehér Opel Astrát, azonnal értesítsék a hatóságokat vagy édesanyját, Szekeres Szerénát a 06 30 520 1036-os telefonszámon.

A férfi 174 cm magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú, szakállas, és testét szinte teljes egészében tetoválások borítják. A rendőrség hivatalosan is körözi.

A rendőrség felhívása szerint, aki bármilyen információval rendelkezik Bencsics Patrik Bence jelenlegi tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményeiről, hívja a 112-es központi segélyhívó számot, amely a nap 24 órájában fogadja a bejelentéseket, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.