Jánosra rámosolygott a csodavárók istene

A sportfogadás világában két különböző stratégia csap össze az Európa-bajnokságon: Mr. Tutizós Balfasz (Zoltán) a papírformára, míg Csodaleső Balfasz (János) a meglepetésekre helyezi a tétjeit. A verseny során 500-500 forintos tétekkel mérik össze tudásukat, hogy kiderüljön, melyikük módszere a nyerőbb az 1, X, 2 fogadási típusoknál a legkisebb és a legnagyobb oddsokkal.

A nyolcaddöntők után Jánosnak a csodavárás meghozta a várt eredményt: 25 forinttal gazdagodott, ami lehetőséget adott számára, hogy a drágább kiflit válassza a boltban. A román válogatott szövetségi kapitányának taktikája a hollandok elleni meccsen csak a 20. percig bizonyult hatékonynak, ami sajnálatos módon nem vezetett román sikerhez.

Ezzel szemben Tutizós Balfasz számára a nyolcaddöntők sorozat katasztrófákat hoztak, és a fogadások során 800 forintos veszteséget halmozott fel. A világranglistán előkelő helyen álló Anglia és Portugália meccsei sem hozták meg a várt eredményt, és az olasz válogatott győzelmére tett kisebb oddsok is meglepetést okoztak.

A 44 eddigi meccs több mint felénél a papírforma jött be, de Zoltán így is 1160 forintos mínuszban van, míg Anglia továbbra is versenyben van az Eb-n. Jánosnak csak 7 alkalommal sikerült nagy meglepetéseket eltalálnia, és a spanyolok elleni grúz győzelem álom maradt számára. A jelenlegi állás szerint Jánosnak már csak Törökország végső győzelmében és Svájc sikereiben bízhat.

: Forrás