Ádám Martin újra a magyar bajnokságban?

A magyar válogatott támadó, Ádám Martin szolgálatait a Debreceni VSC szeretné igénybe venni, miután a játékost nemrégiben elbocsátotta dél-koreai csapata, az Ulszan – értesült az nso.hu.

Ádám Martin karrierje új fordulatot vehet, hiszen a Debreceni VSC érdeklődik iránta. A támadót néhány napja bocsátotta el az Ulszan, és bár a koreai sajtó szerint már van is utódja, Yago Cariello személyében, hivatalos bejelentés még nem történt. A Nemzeti Sport szerint azonban Martin nem bontott szerződést az Ulszannal, és még az sem biztos, hogy bontani fog, mivel még egyeztetnek a klubjával.

A nso.hu és a Nemzeti Sport információi szerint több olvasó is látta a csatárt és menedzserét Debrecenben, ami tovább erősíti a DVSC iránti érdeklődés hírét. Ám mielőtt bármilyen szerződést aláírna, Martin le kell zárja a tárgyalásokat jelenlegi csapatával.

A magyar válogatott játékos 2022 nyarán 1,2 millió euróért igazolt az Ulszanhoz Paksról, és rövid idő alatt kétszeres bajnoki címet nyert a csapattal. A 2021–2022-es magyar bajnoki szezonban 31 góllal ő lett a gólkirály. Az Ulszan színeiben 67 tétmérkőzésen 24 gólt szerzett és kilenc asszisztot adott.

Az Európa-bajnokság csoportkörében mindhárom mérkőzésen csereként kapott lehetőséget a pályára lépésre.

Az Index Európa-bajnoki melléklete számos érdekességet kínál a futballrajongóknak, beleértve a meccsösszefoglalókat, riportokat, interjúkat, podcastokat, videókat, valamint a menetrendet, a csoportok állását, a játékoskereteket, a csapatleírásokat és a helyszíneket is.