Orosz Barbi kihívna bárkit festőversenyre

Orosz Barbara szobafestői képessége lenyűgözte a tapasztalt mestert is, miután a műsorvezető néhány óra alatt tökéletesen kifestett egy hatalmas helyiséget leendő otthonukban.

Barbara már egy ideje dolgozik leendő otthonuk szépítésén, és nem csak a kisebb feladatokban vesz részt, hanem a nehezebb munkálatokban is aktívan részt vállal. Legutóbb egy óriási szobát festett ki mindössze néhány óra leforgása alatt, ami munka igazi terápiás hatással bírt rá. "Úgy érzem, most bárkit kihívnék egy festőversenyre!!! Bár minden porcikám sajog, elönt a jóleső fáradtság" - osztotta meg élményeit közösségi oldalán. Hozzátette, hogy a festés után, miközben a vihart nézte, amely a tavukat fodrozta, brutál tempót diktált magának. "Pocsék hírek után rosszkedvűen érkeztem Badacsonyba 13:30-kor, majd rögtön belekezdtem a festésbe, a 10 x 5 méteres szobácskánkat szemeltem ki első feladatként" - írta Orosz Barbi.

A műsorvezető lelkesedését a szakmaiság is alátámasztotta, hiszen a szobafestő mester is meglepődött az eredményen. "A festő csak mosolygott. Próbálkozni lehet" - említette Barbara, utalva arra, hogy a mester is elismerően nyilatkozott a munkájáról. "Nem ismerem az amatőr festők szintidejét, de a velem párhuzamosan gerendákat lekenő festőm is elámult, hogy 17:30-kor letettem az ecsetet és óriás mosollyal bejárásra invitáltam. Végigment a szobán, árgus szemekkel vizslatott hibák után, de nem talált, így elismerően csak annyit mondott, őszintén nem érti, hogy csináltam meg így ennyi idő alatt" - tette hozzá Orosz Barbi.