Lerázta zaklatóját Marjai Judit: jött helyette másik

Megszüntette a rendőrség a nyomozást Marjai Judit zaklatójának ügyében, aki több profilról zaklatta és fenyegette az egykori modellt a közösségi oldalain.

Marjai Judit, az egykori modell, a Blikknek elmondta, hogy a rendőrség minden bizonyíték ellenére megszüntette a nyomozást zaklatója ügyében. A döntést azzal indokolták, hogy az ügy nem meríti ki az életellenes bűncselekmény fogalmát. Judit kiderítette zaklatója kilétét, aki a valódi nevén írt neki, és az interneten megtalálta a címét és telefonszámát. Amikor felhívta, a zaklató azzal vádolta meg, hogy merészel felhívni, de Marjai udvarias maradt és próbálta meggyőzni, hogy hagyja abba a zaklatást.

Marjai elgondolkodott a fellebbezés lehetőségén, de mivel a zaklató hölgy azóta eltűnt, nem él ezzel a lehetőséggel. Úgy érzi, a nyilvánosság és az emberek segítségével sikerült véget vetnie az ügynek. Azóta, hogy nyilvánosságra hozta az esetet, a zaklató eltűnt, de mások jöttek a helyére. Marjai úgy véli, hogy a nyilvános megszégyenítés és az emberek felháborodása az, ami megállíthatja a zaklatókat. Kijelentette, hogy nem fogja hagyni magát, és a nyilvánosságot, valamint az embereket tekinti fegyverének és kesztyűjének a jelenség elleni küzdelemben.