Kölni szurkolói láz: Magyar drukkerek indultak a stadion felé

Több mint tízezer magyar szurkoló készül a magyar válogatott támogatására a kölni mérkőzésen. A szombat délutáni Magyarország-Svájc meccs előtt a hangulat már most tetőfokon.

A kölni szurkolói zónában már 10 óra óta gyülekeztek a magyar szurkolók, akik kora délután közösen vették az irányt a RheinEnergieStadion felé, ahol 15 órakor kezdődik a mérkőzés. A helyszínen lévő beszámolók szerint a drukkerek jókedvűen, dalolva indultak el, és 12.45-re már az utolsó magyar is elhagyta a gyülekező helyet.

A vonulás során ismert személyiségek is felbukkantak; a tömegben jelen voltak Sofron István és Sárpátki Tamás jégkorongozók, Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke, testvére Gyulai Márton, a Nemzetközi Atlétikai Szövetség sportigazgatója, valamint Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A kölni szurkolói hangulatot videók segítségével is megörökítették, amelyekbe a cikk olvasói is belekóstolhatnak. Az eseményeket követően várhatóan további beszámolók érkeznek majd a helyszínről.