Vadon Jani a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerületért Díj kitüntetettje

Vadon Jani televíziós műsorvezető a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerületért Díjat vehette át, amelyről az Instagramon számolt be követőinek.

A népszerű műsorvezető, Vadon Jani, aki hosszú évek óta szorosan kötődik a XVIII. kerülethez, a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerületért Díj elismerésben részesült. Jani az Instagramon osztotta meg a hírt, ahol elmondta, hogy bár nem szokása díjairól beszámolni, ezúttal mégis megosztotta örömét a követőivel, és egy fotón meg is mutatta az oklevelet.

A bejegyzésében Vadon Jani kiemelte, hogy élete számos fontos eseménye kötődik a kerülethez: itt született a lánya, itt nyugszanak a szülei, és ez a hely az otthona immár több mint öt évtizede, pontosabban 54 éve. A műsorvezető háláját fejezte ki a díjért, és köszönetet mondott mindazoknak, akik méltónak találták őt erre a különleges elismerésre.

Vadon Jani az utóbbi időben kevesebb nyilvános szereplést vállalt, miután decemberben bejelentette, hogy több ott töltött év után távozik a Rádió1 Balázsék című műsorából. Azonban a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerületért Díj átvétele olyan megtiszteltetés volt számára, amelyet úgy érezte, meg kell osztania a közönséggel.

: Vadon János hivatalos Instagram-oldala.