Szentesi gyilkosság: Bírósági végrehajtót öltek meg

Szentes városában egy holttestet találtak, melynek körülményei gyilkosságra utalhatnak. A rendőrség óriási erőkkel nyomoz a rejtélyes ügyben.

Csütörtökön délután érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Szentes egyik utcájában holttestre bukkantak. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőrfőkapitányság megerősítette a holttest megtalálását, de a gyilkosság tényét egyelőre nem erősítették meg, és vizsgálatot indítottak az ügyben.

A Tények értesülései szerint az áldozat bírósági végrehajtóként dolgozott, és feltételezhetően gyilkosság áldozata lett, mivel a saját háza előtt találták meg a testét. Azonban a Blikknek sikerült felvennie a kapcsolatot az állítólagos áldozattal, aki cáfolta a híreket és elmondta, hogy ő életben van. Dr. Szénászki Tünde megdöbbenve értesült arról, hogy őt tartják a szentesi emberölés áldozatának, és elmondása szerint az eset az ő irodája előtti társasházban történt, de ő maga nem volt az áldozat.

Sajtóinformációk szerint a 40 év körüli nőt leszúrták. A tragédia a József Attila utcában történt, ahol egy ötemeletes ház járdáján, a garázsok előtt lelték fel a nő holttestét. A helyszínen a rendőrség keresőkutyákat is bevetett, és a környéket lezárták, a helyszínelés egész délután folyamatban volt.

Az áldozatról és a gyilkosság körülményeiről jelenleg nem tudni semmit. A Csongrád-Csanád vármegyei rendőrkapitányág a nyomozásra való tekintettel nem árult el részleteket, de a Blikk információi szerint nyomon vannak, és nagy valószínűséggel még az éjszaka kézre keríthetik az elkövetőt.