Tóth Andi saját csapatával tér vissza az X-Faktorba

Tóth Andi, az X-Faktor visszatérő mentora, saját beauty csapatával érkezik a műsorba, biztosítva, hogy a produkcióban is a megszokott magas színvonalon tündökölhessen.

Az RTL tehetségkutatójának korábbi győztese, Tóth Andi, aki nemrégiben került a figyelem középpontjába mint az X-Faktor egyik mentora, a saját szépségápolási csapatával készül a műsorra. Andi már régóta ugyanazokkal a szakemberekkel dolgozik együtt, és úgy tűnik, nem szeretne változtatni a bevált "győztes csapaton", még a csatornaváltás után sem. A csapat tagjai között megtalálható Bényei Betti fodrász, Frohner Fecó sminkes és Kiss Márk stylist, akik Andi feltétlen bizalmát élvezik.

A közös munka menetéről Fecó elárulta, hogy minden komolyabb fotózásra és tévéműsorra Andi őket hívja, és már számos projektet megvalósítottak együtt. A ruhatervet Kiss Márktól kapják meg, amely alapján Bényei Bettivel közösen kitalálják a sminket és a hajat, majd ezeket egyeztetik az énekesnővel.

Az öltözék terén sem hagy semmit a véletlenre, Andi extravagáns és egyedi szettjeiért Kiss Márk divattervező felel majd az X-Faktorban is. A stylist szerint nem a médiafigyelem a legfontosabb, hanem hogy Andi jól nézzen ki, jól érezze magát a ruhában, és valami újat, izgalmasat mutathassanak be a színpadon.

Az X-Faktor senior kreatív producere, Verebély Marcell elmondta, hogy a forgatásokig még van idő, de már zajlanak az egyeztetések a mentorok beauty csapataival. A cél, hogy olyan szakembereket kérjenek fel, akikkel a mentorok szeretnek és tudnak is együtt dolgozni, és már előre garantálják, hogy mindenki nagyon jól fog kinézni a műsorban.

Tóth Andi korábban elmondta, hogy a beauty teamével hosszú évek óta dolgozik együtt, és sokat jelent számára, hogy vele vannak, hiszen kreatívak és pontosan tudják, mit szeretne.