Kornélia állatokkal lepte meg férjét a Házasság első látásra műsorban

A Házasság első látásra legfrissebb részében Kornélia egy állatokkal teli kávézóba vitte Jánost, aki nem rejti véka alá állatfóbiáját.

A műsor során Kornélia egy különleges randevúra invitálta férjét, egy olyan kávézóba, ahol kis- és egzotikus állatok is a vendégek között voltak. János, aki korábban elmondta, hogy fél az állatoktól, különösen a kutyáktól, nem rejtette véka alá érzéseit, amikor szembesült a terráriumokban lévő állatokkal. "Fúj!" – reagált az állatok látványára.

Az asztalukhoz érkező macskakölyök kezdetben aranyosnak tűnt a férj számára, de amikor az állat hirtelen felugrott hozzájuk, János hátrahőkölt. "Látod, hogy betámadt?" – kérdezte feleségét, miután a macska megpróbálta felkelteni az érdeklődését.

A randevú során János vállán egy papagáj is megjelent, és egy kígyót is a nyakába helyeztek. "Hol van a feje? Jaj, mi van itt? Hol a feje? Fúj, mindjárt megöl! Nézd meg, már csúszik! Vedd le! Ne simogassad, azt hiszi, hogy jó helyen van!" – mondta izgatottan a gaming manager, aki később bevallotta, hogy már a hüllő puszta látványától is izzadni kezdett és lázasnak érezte magát.

János elmondása szerint aggodalmai voltak a kígyóval kapcsolatban, például attól tartott, hogy a kígyó a csuklójára tekeredik, elszorítja az ereket, és emiatt lezsibbad a keze, vagy a nyaka köré tekeredik és megfojtja. Végül mégis kedves gesztusnak értékelte, hogy felesége emlékezett a félelmeire és igyekezett segíteni neki ezek leküzdésében.