Xiaomi Fan Festival különleges promóciók

Idén április 4-17 között kerül megrendezésre a Xiaomi Fan Festival, ahol a Xiaomi számos különleges ajánlattal kedveskedik a hűséges és új felhasználóknak. A világszerte ismert technológiai gyártó legnépszerűbb termékeit kínálja kedvezményes áron, a mobilkészülékektől kezdve az okoseszközökig, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

A Xiaomi Fan Festival idei különlegessége a Redmi Note 13 Pro+ 5G Xiaomi Fan Festival Special Edition, de más népszerű termékek is kedvezményes áron lesznek elérhetők, mint például a Redmi Note 13, a Redmi A2, a Redmi 12, a Redmi Note 12, a Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L, a Xiaomi Band 7 NFC, a Xiaomi Smart Band 8 Pro, a Xiaomi Electric Scooter 4 Lite, a Mi Smart Electric Folding Bike, a Xiaomi Trueclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum és a Xiaomi Trueclean W10 Pro Wet Dry Vacuum.

A Redmi Note 13 és 12 sorozatok a Xiaomi Fan Festival alkalmából kiváló ár-érték arányt és innovatív fotózási képességeket kínálnak, erőteljes processzorokkal és stílusos dizájnnal. A Redmi Note 13 Pro+ 5G különleges kiadása 200MP+8MP+2MP tripla kamerával, OIS-szel, 6,67″ CrystalRes AMOLED kijelzővel, Dolby Vision® támogatással és 5000mAh akkumulátorral büszkélkedhet. A fesztivál ideje alatt kapható Mystic Silver színű különleges kiadás nanolitográfiás technológiával készült logóval és exkluzív csomagolással érkezik.

A Redmi Note 13 egy modern, minimalista készülék 108MP-es főkamerával, 8MP-es ultraszéles látószögű és 2MP-es makró kamerával, valamint 120Hz-es AMOLED kijelzővel. A Redmi 12 és a Redmi Note 12 készülékek is kiemelkedő teljesítményt és felhasználói élményt nyújtanak, 120Hz-es és 90Hz-es kijelzőkkel, Snapdragon 685 Mobile Platformmal, 33W-os gyorstöltéssel és 5000mAh-es akkumulátorokkal.

A Xiaomi okoseszközei között megtalálható a Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L, a Xiaomi Band 7 NFC és a Xiaomi Smart Band 8 Pro, amelyek a mindennapi élet különböző területein nyújtanak segítséget, legyen szó sportolásról, főzésről vagy egészséges életmódról. A Xiaomi Electric Scooter 4 Lite elektromos rollerrel pedig gyorsan és környezettudatosan közlekedhetünk a városban.

A Xiaomi Fan Festival promóciós ajánlatai az Alza, Auchan, eMAG, Euronics, Media Markt, Notebook.hu, Pepita.hu, Xiaomi Arena Mall és a Xiaomiofficial.hu kínálatában érhetők el. További részletekért érdemes felkeresni a Xiaomi Fan Festival 2024 weboldalát.