„Több szempontból is kivételes ez nekem” – Komoly megpróbáltatáson van túl Trokán Anna

Trokán Anna színésznő élete első külföldi futóversenyén vett részt Horvátországban, ahol egy negyvenkét kilométeres táv teljesítésével állt szemben.

Trokán Anna, aki korábban már többször is részt vett futóversenyeken, most először vállalkozott arra, hogy külföldön próbáljon meg állni a rajtvonalhoz. Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy élete első külföldi versenyére készül, az UTMB World sorozat egyik európai állomására, az Istria100 42 km-es terepfutó versenyére.

A színésznő számára ez a verseny több okból is különleges volt. Egyrészt, mert bár tavaly már futott 50 kilométert, a hivatalos maratoni távot, azaz a 42 kilométert még sosem teljesítette. Emellett reményét fejezte ki, hogy a célkapuban készülhet majd róla fotó, ellentétben azzal, amikor tavaly egy pillanatra megállt, hogy képet készítsen, amikor elérte a 42 kilométert.

A kihívás végül sikeresen teljesült: Trokán Anna öt óra és harmincnyolc perc alatt futotta le a negyvenkét kilométeres távot, és eredményét meg is osztotta rajongóival.