Földrengés és cunami riasztás az Ázsia Expressz forgatásán

Az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatása során Ördög Nóra és a stáb Tajvanon érte egy földrengés, ami miatt cunami riasztás is érvénybe lépett. A műsorvezető a közösségi oldalán számolt be a félelmetes eseményekről.

Az Ázsia Expressz legújabb évadának forgatása nem kezdődött zökkenőmentesen. A stáb és a versenyzők már az első nap balesetet szenvedtek, és egy kígyó is felbukkant a szállodájukban. Az időjárás is próbára tette őket, hiszen a hatalmas szél miatt több embernek kellett helyreállítaniuk a sátrakat.

Ördög Nóra, a műsorvezető, napról napra dokumentálja az eseményeket, és egy friss videójában számolt be arról, hogy a forgatás helyszínén, Tajvanon egy erős földrengés történt. Emellett a Fülöp-szigeteken is cunami riasztás van érvényben, amiről a konzulátus is figyelmeztetést küldött.

A műsorvezető elmondása szerint bár a helyzet ijesztő, ő hisz a sorsban, és reméli, hogy a természeti csapások elkerülik őket. Ezenkívül beszélt arról is, hogy gyermekei mennyi időt hiányoznak az iskolából a forgatás miatt, amely összesen hét napot tesz ki a tavaszi szüneten kívül.