Egy budapesti spanyol étteremben akart vacsorázni a hétvégén Johnny Depp, A Karib-tenger kalózai amerikai színésze, de a tapasbárban rendezvény miatt nem volt hely, ezért nem tudták őt leültetni - írta meg az esetet a Telex.

A Józsefváros Palotanegyedében található spanyol tapasbár, az Arquitecto Pitpit hétfőn osztotta meg közösségi oldalán, hogy a hollywoodi sztár náluk járt,
de hiába, egy esküvő miatt nem tudtak a részére asztalt adni.

Egy képre azért összeállt az étterem és Depp, aki a képen a középső szakadt farmeres alak napszemüvegben:

Nem semmi hetet zárt egyébként a jó fekvésű tapasbár. Elmondásuk szerint Benedict Cumberbatch, a Doctor Strange és a Sherlock sztárja is náluk vacsorázott az elmúlt napokban. Arról korábban a Telex is beszámolt, hogy mások is kiszúrták az angol filmcsillagot a magyar fővárosban. Az Operában egy balettet nézett meg, és állva tapsolta meg a produkciót és a művészeket.

Johnny Deppre visszatérve a lap emlékeztetett cikkében, hogy 2020 óta nem szerepelt filmben, de éppen idén tér vissza a cannes-i filmfesztivál nyitó mozijában, a Jeanne du Barry-ben, amelyről a frisshirek.hu-n is beszámoltunk. Filmművészi csöndjét volt élettársával, Amber Heard-del folytatott pere okozta, amely azonban tavaly Johnny Depp győzelmével zárult.

Az idén találkozhatunk majd még Johnny Depp-pel Budapesten,

ugyanis a Sportarénában lép majd fel a Hollywood Vampires tagjaként Alice Cooper, Joe Perry és Tommy Henriksen társaságában.

A kiemelt kép forrása: az Arquitecto Pitpit Facebook-oldala