2023.06.07., szerda - Róbert
Budapest: 16o - 17o
Az ország 19 megyéjében

Golfütővel fenyegette szomszédját a pápai férfi

frisshirek.hu, 2023. március 20. - 19:31
Golfütővel fenyegette szomszédját a pápai férfi

Zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság egy 34 éves pápai lakossal szemben.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A férfi március 18-án a kora esti órákban ittas állapotban kitörte saját családi házának ablakát azért, hogy átmásszon szomszédja udvarára, és megfenyegesse őt. Közben megsérült és nem sikerült átjutnia, ám ezután fogott egy golfütőt és azzal akart átsétálni.

A sértett azonban hallotta a csörömpölést és azonnal értesítette a rendőrséget. A kiérkező rendőrök az elkövetőt elfogták, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A tettes elmondta, hogy szomszédja ingatlanánál a délután folyamán felújítások folytak és a nagy zaj miatt lett rá mérges.

Forrás: Veszprém Vármegyei Rendőrség Facebook-oldala

Fotó: Veszprém Vármegyei Rendőrség Facebook-oldala