Több olvasónk jelezte az elmúlt napokban, hogy Veszprémben a V-Busz járataira több viszonteladói értékesítői ponton is megszűnt a jegy- és bérletértékesítés. A Frisshírek szerkesztősége ezért felkereste a társaságot, hogy megtudjuk: hogyan alakulnak a jegy- és bérletvásárlási lehetőségek Veszprémben.

Kérdésünkre a vállalat elmondta, hogy a viszonteladói értékesítés nem szűnt meg, a társaság honlapján továbbra is naprakészen elérhetőek azon boltok és üzletek elérhetőségei, ahol jegyet és bérletet lehet vásárolni a V-Busz járataira.

A jegy- és bérletértékesítési pontok igaz, időről időre változnak, a változást van, amikor az értékesítő, van, amikor a V-Busz kezdeményezi.

A társaság kiemelte, hogy folyamatosan növekszik azoknak a száma, akik az applikáción keresztül vásárolnak, legyen szó menetjegyről, diák- vagy teljes árú bérletről.

További jó hír, hogy kérdésünkre a cég a jegyautomaták kérdésében is pozitívan nyilatkozott:

„A jegykiadó automaták számát már régóta szeretné bővíteni a V-Busz Kft. Terveink szerint március végéig több mint 10 helyszínre kerülnek ki az új, készpénzmentes jegykiadó automatáink, amelyek az év minden napján, 0-24 órában tudják kiszolgálni az utazóközönséget.”

Fotó: frisshirek.hu