A Zala Vármegyei Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, szombaton közvilágítási oszlopnak hajtott egy gépkocsi Hévízen, a Büki utcában. Az ütközés erejétől az oszlop megdőlt. A keszthelyi hivatásos és az alsópáhoki önkéntes tűzoltók az áramszolgáltató kiérkezéséig a helyszínt biztosították. A jármű áramtalanítására nem volt szükség.  

Egy másik autó oldalának ütközött egy gépkocsi Nagykanizsán, az Alkotmány úton. Az ütközés következtében a jármű az oldalára borult. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a személyautót, amiben csak a sofőr utazott. A raj megszüntette a forgalmi akadályt is.

Vasárnap árokba csúszott egy személyautó a 76-os főúton, Balatonberény térségében. A riasztott keszthelyi hivatásos tűzoltók drótkötéllel kivontatták a járművet, amiben ketten utaztak. 

Aznap még egy balesethez riasztották a tűzoltókat, ugyanis a havas úton megcsúszott és szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M7-es autópálya 197-es kilométerénél, Nagyrécse térségében. A riasztott nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, amiben csak a sofőr utazott. 

Fotó: illusztráció, Katasztrófavédelem