A Frisshírek.hu hasábjain beszámoltunk arról, hogy szerdán reggel Pest és Fejér megye határában a Dunán Adonynál egy már nagyon rossz állapotban lévő holttestet találtak. Már aznap este pletykálni kezdték, hogy az ismeretlen férfi talán az a topmenedzser, akit szeptember vége óta keres a rendőrség.

Mostanra a hatósági vizsgálat hatására bebizonyosodott, az eltűnt Szűcs Tamás testét találták meg.

A gyanú amiatt is felmerült, mert a ruházati leírása Szűcs Tamásnak hasonló volt, mint a megtalált holttestnek. Szűcs apósa azonnal reagált a híresztelésekre a Facebook-oldalán, amelyben azt hangsúlyozta, hogy az adonyi holttest egyelőre ismeretlen. Az eltűnt férfi szerettei ugyanis az utolsó percig reménykedtek, hogy előkerül még - írta meg az Index.

A 32 éves Szűcs Tamás a Pátria Nyomda termelési igazgatója volt, aki eltűnése éjszakáján a Budapest Parkban vett részt egy koncerten. Az est végén taxiba szállt volna, azonban nem talált szabad fuvart, így gyalog indult el Budára. A Rákóczi-hídhoz érve azonban eltűnt, és azóta nem is tudtak holléte felől - számolnak be eltűnésének körülményeiről a KESMA portálok.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásának adatai valamint az igazságügyi szakértő vizsgálat eredménye alapján péntekre egyértelművé vált, hogy a megtalált holttest az eltűnt Szűcs Tamásé - jelentette ki közleményében a rendőrség.

A kiemelt kép forrása: police.hu