Zendaya viaszfigurája a budapesti Madame Tussauds-ban

A Madame Tussauds Budapest legújabb lakója Zendaya, aki egy Zsolnay padon ülve várja a látogatókat a Dorottya utcai múzeumban.

A népszerű színész-énekesnő, Zendaya, aki már gyermekkorában megkezdte pályafutását a Disney Indul a risza! című műsorában, mostantól a budapesti Madame Tussauds VIP-termében található. A 27 éves világsztár, aki Golden Globe- és Emmy-díjat is nyert az HBO Eufória sorozatáért, és ezzel a legfiatalabb Emmy-díjas lett, a Gellért fürdő hangulatát idéző helyiségben ülve figyelheti a többi hírességet, mint például Brad Pittet, Madonnát és Leonardo DiCapriót.

Zendaya nemcsak a képernyőn, hanem a magánéletben is reflektorfényben áll, hiszen évek óta Tom Hollanddal, a Pókember-filmek sztárjával alkot egy párt. A színésznőt a magyar közönség is jól ismerheti, hiszen a Dűne filmek jelentős részét Magyarországon forgatták, és korábban hónapokat töltött itt kedvesével, amikor a Dűne folytatásán dolgozott.

A VIP-terembe érkező viaszfigura Amszterdamból származik, és Zendaya 2019-es, 71. Emmy-gálán viselt ruhájának másolatát viseli. A Madame Tussauds közleménye szerint a terem díszítéséhez hozzátartozik egy Zsolnay sellő is, amely a Zendayával szembeni padon kapott helyet, valamint Ariana Grande figurájának új installációja is megtekinthető a Cinema Kávézóban.

A hazai Madame Tussauds 52 állandó figurával rendelkezik, köztük 17 magyar vonatkozású viaszmással, ám időről időre érkeznek a köreikbe exkluzív vendégek is. Legutóbb a Sherlock Holmesként, illetve a marveles Doctor Strange-ként ismert Benedict Cumberbatch viaszmása töltött itt néhány hónapot.