Lidl szerszám-mintabolt nyílt Biatorbágyon

A Lidl Magyarország új lépésre szánta el magát, és megnyitotta első szerszám-mintaboltját, ahol a Parkside márkájú termékeket kínálják majd a vásárlóknak.

A pénzcentrum.hu értesülései szerint a Lidl első szerszám-mintaboltja ezen a héten nyitotta meg kapuit a törökbálinti Premier Outlet Budapest területén. A Parkside bemutatóüzlet július 11-én, csütörtökön 10 órakor nyitotta meg a kapuit az érdeklődők előtt, ahol a barkácsoláshoz szükséges eszközök széles kínálatát találhatják meg a látogatók.

A Parkside márka több mint 70 különböző fajta elektromos szerszámot kínál, kezdve az akkus csavarozótól egészen a merülőszivattyúig, így a barkácsolás szerelmesei minden szükséges eszközt megtalálhatnak egy helyen. Az új üzletben kapható lesz többek között egy óriási akkupakk is, amely nem csak barkácsoláshoz, hanem például kempingezéshez vagy napelemes rendszerekhez is ideális lehet. Emellett a Parkside termékek között barkácsgépeket, garázskellékeket és kerti szerszámokat is találunk.

A Lidl nem kockáztat túl sokat a Parkside-márkabolttal, hiszen az elsősorban hobbifelhasználóknak szánt olcsó termékeknek óriási rajongótábora van Magyarországon, a Facebookon például egy 35, illetve egy 125 ezer tagú csoportban adják-veszik az ezzel a márkanévvel ellátott, eredetileg a Lidl-nél megvásárolt eszközöket.