Hunyadi Donatella: Szexi bikiniben villantotta meg idomait Görögországban

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella, egy lélegzetelállítóan szexi bikiniben kápráztatta el követőit, miközben Görögországban nyaral. A fiatal modell és édesanyja, Kiszel Tünde, egyaránt élvezik az üdülés minden pillanatát.

Hunyadi Donatella, aki Kiszel Tünde lányaként vált ismertté, már saját jogán is szeretne elismertséget szerezni. Tavaly, 22 éves korában, először szerepelt édesanyja nélkül egy műsorban, a Dancing with the Starsban, ahol a nézők megismerhették őt mint önálló személyiség. Donatella korábban küzdött az önbizalomhiánnyal, amit a közösségi médiában kapott negatív kommentek is befolyásoltak, de édesanyja támogatásával mára magabiztosabbá vált.

A családi páros nemrégiben elhagyta Magyarországot, hogy egy egzotikus helyszínen töltsenek el néhány napot. Míg Kiszel Tünde kalapjaival készített magáról fotókat, addig Donatella egy új bikiniben pózolt a követőinek. A medencébe csobbanva és a nap által megcsókolt bőrrel mutatta meg formás idomait, ezzel is hozzájárulva a nyári hőség fokozásához.