Sebestyén Balázs és felesége, a titokzatos esküvő őrei

Sebestyén Balázs és felesége, Horváth Viktória, aki a házasságkötés után Sebestyén Viktóriaként vált ismertté, 15 évvel ezelőtt kötött titoktartási szerződést az esküvőjük részleteinek védelmében. A szerződés értelmében a Röjtökmuzsajon falu lakói, akik szemtanúi voltak az eseménynek, nem beszélhetnek azon meghitt pillanatokról, amelyek a műsorvezető és kedvese nagy napján történtek.

Sebestyén Balázs, aki számos műsorban tűnt fel az évek során, magánéletét nagyon óvja, és ritkán oszt meg részleteket a nyilvánossággal. Feleségével, Sebestyén Viktóriával 2009 nyarán kötötték össze életüket, és kapcsolatukat a sajtó botrányoktól mentesen, kiegyensúlyozottnak írja le.

A Best magazin egyik munkatársa nemrégiben látogatott el abba a Győr-Moson-Sopron megyei faluba, ahol a pár összeházasodott, hogy felkutassa a szerelmi fájukat, amit az esküvőjükön ültettek el. Azonban a falu lakói és a kastély dolgozói nem feledkeztek meg a titoktartási szerződésről, és nem árultak el semmit a látogatónak.

A kastélyszálló egyik dolgozója, aki több mint tizenöt éve dolgozik ott és jelen volt Sebestyén Balázsék esküvőjén, hangsúlyozta, hogy diszkrécióra kötelezték őket, és így nem beszélhet az eseményről. A falu 465 lakosa is hasonlóan zárkózott maradt, amikor a műsorvezető neve szóba került.