Rubint Rella: Sokkal jobban szeretek külföldön élni, mint Magyarországon

Rubint Rella és férje, Novothny Soma a tavaszi hazaköltözés után ismét Lengyelországba költöznek, ahol az influenszer szerint jobb az életminőség.

Rubint Rella és Novothny Soma, aki profi futballista, tavasszal tértek vissza Magyarországra, de munkája miatt újra Lengyelország hívja a férjet, így a pár ismételten áthelyezi életük központját. A Reggeli műsor vendégeként Rubint Rella elmondta, hogy nem bánja a költözést, mivel külföldön élve sokkal jobban érzi magát, mint hazájában.

Rubint Rella szerint Lengyelországban az élet olcsóbb, és az is előnyt jelent számára, hogy ott kevésbé ismert, nem ismerik fel, nem beszélik a nyelvét, ami miatt befordultabbá vált az elmúlt időben. Magyarországon kényelmetlenül érinti, amikor az emberek csak nézik, de nem szólnak hozzá.

Az influenszer hozzátette, hogy Lengyelországban nyugodtabb az élete, mert ott nem kell annyit utaznia napközben, mint Magyarországon. Rubint Rella a Reggeli stúdiójában a múlt héten is megjelent, és akkor megosztotta a műsorvezetőkkel, hogy nem tekinti magát tipikus focistafeleségnek.

A Reggeli műsorban egy másik vendég, Kocsis Paulina is megosztotta saját nehézségeit. Az énekesnő beszélt arról, hogy nemrégiben megsérült a szeme, miután az új házuk kertjében gazolt. A baleset következtében föld került a szemébe, ami súlyos sérülést okozott. Kocsis elmondása szerint a kontaktlencséje mögé került porszem kidörzsölte a szemét, ami miatt nagy seb keletkezett, és maradandó heg alakult ki. Az orvosok szerint a szeme sosem fog teljesen meggyógyulni, és egy kis homályosság valószínűleg megmarad.

A műsorban Járai Máté is beszámolt következő nagy kalandjáról, aki a Balaton átúszására készül. A műsorvezető, aki pár évvel ezelőtt tanult meg biztonságosan úszni, elárulta, hogy ez a vállalkozás egy régóta dédelgetett álma. Járai 5,2 kilométer leúszására készül, és bár futásban könnyedén teljesíti ezt a távot, úszásban még gyakorolnia kell. Felkészülését egy sérülés is nehezítette, ugyanis úszás közben kiment a bokája, de ő kitartóan készül a július 20.-ai eseményre, és ha kell, fél lábbal is leússza a távot.

Iszonyatosan várom! - mondta Járai Máté a Reggeli műsorban.