Rubint Réka gyerekkori titka: egy egész falu kutatott utána

Rubint Réka gyermekkori történetét osztotta meg Schobert Norbi, amely szerint a felesége egyik kis fülbevalóját elveszítve elindult világgá, és az egész falu kutatott utána.

Rubint Réka és Schobert Norbi jelenleg Törökországban tartózkodnak, ahol Réka Alakreform-táborát vezetik. Norbi egy szerelmes bejegyzésben idézte fel felesége egy régi történetét, amelyet korábban csak kevesen ismerhettek. Norbi elmesélte, hogy Réka gyermekkorában, óvodás korában elhagyta az egyik kis fülbevalóját, amikor a pusztamonostori óvodába indult a kis lendkerekes biciklijén. Az elvesztett ékszer miatt annyira elkeseredett, hogy elment világgá, és az egész falu kutatott utána. Végül azonban lebukott, mert a kis kerékpárját Marika néninél találták meg, ahol vigasztalódni próbált.

Norbi hálás szavakkal fejezte ki, mennyire értékeli, hogy 23 éve együtt lehetnek, és hogy ennyi közös élményben volt részük. Megemlítette, hogy több mint 36 országban jártak már együtt, és több mint 150 Alakreform-tábort tartottak meg. Törökországban ez az ötödik alkalom, hogy tartózkodnak. Norbi a bejegyzés végén viccesen megkérte feleségét, hogy ha legközelebb elmegy világgá, hagyjon egy jelet, mert számára a világ csak akkor teljes, ha együtt vannak.