Médiaválogatott Ösküi Látogatása és Szebeni István Születésnapi Köszöntése

Öskü községben ünnepélyes keretek között avatták fel az Ösbő vezér park új színpadát, ahol a Médiaválogatott is tiszteletét tette, és egyben Szebeni Istvánt születésnapja alkalmából köszöntötték.

Az Ösbő Vezér napján megrendezett eseményen Ovádi Péter országgyűlési képviselő is részt vett. A helyi közönséget Varga Viktor és Csordás Tibi (Fiesta) mellett Müller Attila szaxofonjátéka is szórakoztatta. Németh Lajos, a Médiaválogatott „szövetségi kapitánya” egy pódiumbeszélgetés keretében osztotta meg élettörténetét a jelenlévőkkel.

A Médiaválogatott kapusa, Müller Attila egy gálamérkőzés során sérülést szenvedett, amikor egy vetődés közben megrepedt a kézfejének a csontja, de ennek ellenére is bátran folytatta a szaxofonozást a színpadon.

A Médiaválogatott és a vármegye II-es bajnok Öskü csapata közötti barátságos mérkőzés sportszerű légkörben zajlott, és végül döntetlennel zárult. A csapat új tagja, Oletics (Mohácsi Norbert) már a második pályára lépésénél gólokat szerzett, amit a szurkolók nagy örömmel fogadtak.

Németh Lajos szerint a döntetlen nagyon értékes volt a jó játékerőt képviselő Öskü ellen, és reményét fejezte ki, hogy a jövőben ismételten megmérkőzhetnek egymással.

A Médiaválogatott tagjai egy születésnapi meglepetéssel is készültek: Szebeni Istvánt a nagyközönség előtt köszöntötték fel. A színpadra hívva egy tortával lepték meg, és a "Boldog Születésnapot" dal eléneklésével ünnepelték meg. István meghatódva köszönte meg a gesztust, és a tortát a gyerekeknek ajándékozta.