Ijesztő balesetet szenvedett Járai Máté

Járai Máté, aki gyerekkora óta nem igazán tudott úszni, úgy döntött, hogy részt vesz a Balaton-átúszáson. A színész a nyaralójuk felújítása és a színházi próbák mellett kezdett úszni tanulni, de egy szerencsétlen mozdulat következtében megsérült a lába.

Járai Máté az RTL Reggeliben beszélt arról, hogy izgatottan készül a Balaton-átúszásra, ami különösen nagy kihívás számára, mivel korábban nem tudott úszni. A felkészülés során történt balesetet felesége, Kíra is alig hihette el. Járai elmesélte, hogy három évvel ezelőtt, a Survivor forgatása előtt kezdett el úszni tanulni, és büszke volt, amikor új készségeket sajátított el, mint például a víz alatti légzés nélküli merülés. Feleségének, Kírának is megosztotta örömét, amikor újabb "gumikacsát" hozott fel a vízből.

Hiába a lábsérülés, Járai Máté elszántan kijelentette, hogy így is részt vesz a Balaton-átúszáson. A színész korábban félmaratonokat futott, és bár az úszás sosem ment neki jól, az úszásórák hatására már magabiztosabbnak érzi magát. A baleset egy váratlan pillanatban történt, amikor a víz alatt kiment a bokája. Járai viccesen megjegyezte, hogy víz alatti bokakifordulásban Guinness-rekorder lehetne. Felesége, Kíra először azt hitte, hogy Járai egy kőbe vagy a másik lábába rúgott, de a valóságban a boka egyszerűen csak kificamodott. A színész hozzátette, hogy a gyógytornászhoz menetel, ahol a bokáját be fogják tape-elni, és ő akár fél lábbal is kész a Balaton-átúszásra.