Gelencsér Timi mély gyászban: elvesztette szeretett kutyáját

Gelencsér Timi szívét mély gyász tölti el, miután váratlanul elveszítette a szeretett kiskutyáját, Licsit. A műsorvezető és házi kedvence között szoros kapcsolat volt, de a tragédia óta Timi összeomlott és még a kiskutya hamvaiért sem volt képes elmenni.

Gelencsér Timi élete az utóbbi időben jelentős változásokon ment keresztül, miután elhagyta a TV2-t és az RTL-hez szerződött, ahol új műsorvezetői feladatok vártak rá. Az izgalom és a kihívások ellenére azonban mélypontra került, amikor kiskutyája, Licsi egészségi állapota hirtelen romlani kezdett. A betegség először lázzal jelentkezett, majd a kutyus szervezete nem termelt elegendő vért, végül a rák elpusztította a csontvelőjét, ami a halálához vezetett.

A gyász nehéz időszakában Timi még mindig nem találta meg a lelki békét. Instagram-sztorijában osztotta meg érzéseit, amelyek a gyász hullámzó természetét tükrözik. Reggelente és esténként különösen rosszul érzi magát, ilyenkor gyakran nézi meg kedvence összevágott videóját. A napközbeni elfoglaltságok, munka ugyan leköti, de a fájdalom mégis jelen van életében.

A műsorvezető számára különösen nehéz volt a Mallorcáról való hazatérés, hiszen korábban az utazások után mindig nagy örömmel fogadta őt Licsi. Most azonban csak az üresség maradt. Timi igyekszik a pozitív emlékekre koncentrálni és arra, hogy kiskutyája boldog életet élt, de a gyász mégis erőteljesen hat rá, és emiatt hetek óta képtelen volt elmenni a hamvakért.